KEYF CAFE RESTAURANT

KEYF CAFE RESTAURANT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 205 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Keyf Cafe Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

11 feb 2022 om 19:53 Wollah meh bijna net zo goed als Beymen
9 feb 2022 om 22:52 Echte service geboden. Alleen die durum viel uit elkaar dat vond ik jammer en het vlees zat vol met vette draadjes kon het amper doorslikken. De knoflooksaus was te dik waardoor niet lekker op het eten!
7 feb 2022 om 21:27 Super snel bezorgd! Vlees was heerlijk mals en warm! Alsof ik in het restaurant zelf heb gegeten!
4 feb 2022 om 15:32 Ik bestel hier vaker, altijd goede recensies achtergelaten.. maar vandaag leek het alsof er echt geen zin was om de bestelling in orde te maken. Denk stuk of 10 frietjes gekregen, met een niet gevulde wrap. Armzalig voedsel was het, crisis..
2 feb 2022 om 22:41 Zoals altijd heerlijk eten
29 jan 2022 om 20:44 Altijd lekker en ze doen van alles extra bij in de bestelling super tevreden
27 jan 2022 om 19:37 Net als altijd weer heerlijk gegeten. Lekker volle bakjes en extra veel knoflooksaus
22 jan 2022 om 23:07 Snelle bezorging. Goed verpakt en lekker.
17 jan 2022 om 20:47 Super lekker eten uitstekend snel tot aan je deur bezorgt
14 jan 2022 om 15:42 Altijd top service. Als je in het restaurant eet én als je besteld! Heerlijk gegeten weer :)
13 jan 2022 om 21:04 Veel te zout
9 jan 2022 om 19:20 Eten en bezorging TOP !!